Van dinsdag 9 juni tot en met vrijdag 12 juni 2020 organiseert Stichting Dedemsvaart Loopt alweer voor de 6e keer de Avond4daagse in Dedemsvaart.

Deelname is voor iedereen die graag een stuk mag wandelen. Ook dit jaar hebben we weer mooie routes samengesteld van 5 km en 10 km per avond. Deelname is mogelijk voor 1 avond (dag-medaille) of 2, 3 of 4 avonden (Avond4daagse medaille).

We hebben dit jaar weer diverse organisaties bereid gevonden een bijdrage aan de Avond4daagse te leveren, waardoor deze 6e editie ook weer zeer de moeite waard zal worden.

We starten ook dit jaar weer vanaf het parkeerterrein achter MFC De Baron in Dedemsvaart.

De deelnemers aan de 10 km vertrekken op dinsdag t/m donderdag om 18.00 uur en de deelnemers aan de 5 km om 18.15 uur. Op vrijdag gaan we iets vroeger van start en lopen de 10 km wandelaars om 17.30 uur en de 5 km wandelaars om 18.00 uur, zodat we allemaal vroegtijdig aanwezig zijn voor het vertrek van het defilé om 19.30 uur vanaf het Korfbalterrein (ingang Boekweitstraat).

Het korfbalterrein is ook dit jaar alleen toegankelijk voor deelnemers en aangemelde begeleiders! Publiek is natuurlijk van harte welkom langs de route van het defilé (Boekweitstraat, Sportlaan, Hoofdvaart, Julianastraat-finish) om de deelnemers aan te moedigen en van bloemen en vooral ook gezonde versnaperingen te voorzien.

Dit jaar verzorgd DJ Henri de muziek bij de start. Op de route en tijdens het defilé kom je ook de muzikanten van Jubal Dedemsvaart weer tegen.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via mail.