Avond4daagse 2018

Van dinsdag 12 juni 2018 t/m vrijdag 15 juni organiseert Stichting Dedemsvaart Loopt voor de vierde keer de Avond4daagse in  Dedemsvaart. Samen met de scholen in en om Dedemsvaart en vele individuele deelnemers, hopen we er ook dit jaar weer een mooi wandelfestijn van te maken!

Startpunt is wederom MFC De Baron in Dedemsvaart. Zie de link voor de gegevens. Dankzij Stichting MMC, Autobedrijf Wessels, Rooth Dedemsvaart, Jumbo Dedemsvaart, PS-IT Ommen-Dedemsvaart, Univé Dichtbij en vele anderen wordt deze Avond4daagse mogelijk gemaakt.

Dit jaar hebben we elke dag een route van 5 km en een route van 10 km. De deelnemers aan de 10 km starten om 18.00 uur op de eerste 3 avonden en om 17.30 uur op de vrijdagavond. Voor de deelnemers aan de 5 km starten we om  18.15 uur op de eerste 3 avonden en om  18.00 uur op de vrijdagavond. De routes worden op maandag 11 juni gepubliceerd op deze website.

De kosten voor deelname vindt je hieronder. Als je lid bent van de KWBN ontvang je € 1,- korting.

 

 

 

 

Op de vrijdagavond sluiten we vanaf 20.30 uur de Avond4daagse af met een muzikaal eindfeest in MFC De Baron. Voor de kinderen zijn er diverse spellen aanwezig om nog even lekker uit te leven. De muziek wordt mogelijk gemaakt door Autobedrijf Vogelzang.

Vragen? Stuur dan een mail. Alvast aanmelden voor deelname? Ga dan naar onze aanmeldpagina!